A verseny részleteit ott megtalálod, én most a cipőröl szeretnék egy kis leírást adni.

A Garage Store 2010 tavaszi választékában nem a közepes szárú DC Tactic Mid cipők, hanem két félcipő található meg - jó hír azoknak a ridereknek, akiknek a magasabb szár folyton beleakad a fékekbe vagy a hajtókarokba. Két színben kapható itthon a cipő, az egyik a black/white (a szorító jobb sarkában), a másik pedig a DC Tactic EU black/gum színben, ez a brit Forte Brothers krú modellje, a DC BMX TeamWorks kollekció része.

 

 

 

 

 

 

 

 

A két cipő ugyanazt tudja technikában: A felsőrész nagy része strapabíró hasított bőrből készült, kombinálva perforált “sima” bőrrel. Végig a cipőn tisztességes mennyiségű átvarráss van, az orr-részen például háromszoros. Sem pufi bélés, sem pedig a rugalmas szalagokkal rögzített nyelv nem akadályozza a mozgást. Hátul, belül a saroknál van egy jó kis betét, ami megakadályozza, hogy kicsússzon a lábad, ha esetleg nem szoktad bekötni a cipődet. A felesleges fűzővégeket pedig a nyelven található fűzőzsebbe gyűrheted be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A többrétegű (és nem a deszkázáshoz kitalált papírvékony vulkanizált) talp megfelelő ütődéselnyelést biztosít, a sarok alatt van egy kis zselépárnácska is. A járó (pedálozó) felület a tapadós és kopásálló gumiból készült, és a DC által szabadalmaztatott ” pirula” mintázatú, a talpat kívülről szintén ezzel a gumival tekerték körbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fastlife.blog.hu/api/trackback/id/tr921901677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása